Website Design

Website Design
Prijsindicatie
Portfolio
Contact

Website Design

Kramer IT Website Design verzorgt het ontwerp en de realisatie van websites. Dit gebeurt zoveel mogelijk in samenwerking met de opdrachtgever om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

Snel en eenvoudig weten wat uw website gaat kosten? Reken het hier uit.

Het ontwerp van een website is een taak voor specialisten. Een website dient immers vaak in eerste instantie als een visitekaartje op afstand. Als de website een andere uitstraling heeft dan die van uw organisatie, krijgen de bezoekers een verkeerde indruk en kunnen cliŽnten uitblijven. U kunt niet voor niets uw hele huisstijl door ons laten verzorgen!

Een goed doordacht ontwerp van de website, dat overwegend aansluit op uw huisstijl, trekt de juiste bezoekers aan en zorgt ervoor dat er een goede informatievoorziening naar de doelgroep toe mogelijk is.

Om een zo toegankelijk mogelijke website te ontwikkelen leeft Kramer IT zich altijd in in de specifieke eisen en wensen van de sector waarin onze opdrachtgevers zich bevinden. Hierdoor is het mogelijk om een website te maken die goed bij onze cliŽnten past. Kramer IT geeft advies over hoe specifieke wensen zo goed mogelijk tot hun recht komen en wat de best mogelijke oplossing is om deze wensen uit te voeren.

Of het nu gaat om een eenvoudige 'Internet presence'-website of om een complete 'database driven'-oplossing, wij bieden u de website die op u is afgestemd.

Daarnaast verzorgen wij eventueel de hosting van uw website, leveren statistiekenpakketten voor het analyseren van uw website-bezoek of dragen zorg voor de marketing van uw website.

Bekijk onze portfolio of neem contact met ons op.