Portfolio

Website Design
Hosting
IT Consultancy
Programming
Graphic Design

Portfolio Programming

Kramer IT Programming verzorgt diverse programmeeropdrachten, welke meestal Internet gericht zijn. Het aantal producten die wij al aanbieden wordt steeds uitgebreid en geactualiseerd naar de huidige mogelijkheden die Internet biedt. Wij programmeren o.a. in (D)HTML, Perl/CGI, Java, JavaScript, Flash ActionScript, PHP, MySQL.

Enkele voorbeelden:

Download hier de folder. U kunt de folder bekijken met Adobe Acrobat Reader.

Urenregistratie Kramer IT

Doordat Kramer IT altijd bezig is met een groot aantal projecten en er op een eenvoudige manier inzicht in de stand van zaken nodig is, is er een uren-registratie-systeem ontwikkeld.
De medewerkers registeren via internet op eenvoudige wijze de uren die zij aan een project gewerkt hebben. Automatisch worden de management-overzichten gemaakt waardoor snel te zien is wat de status van een project is en hoe de medewerkers functioneren
Het urenregistratiesysteem is eenvoudig om te zetten naar uw organisatie. Wilt u ook een dergelijk systeem of een vrijblijvende demonstratie, neem dan contact met ons op.

Automatisch offertesysteem Dancedemo

Dancedemo had een systeem nodig waarbij zo min mogelijk administratieve werkzaamheden nodig waren om een offerte uit te brengen.
Kramer IT heeft een systeem ontwikkeld waarmee er via een simpele on-line offerteaanvraag direct een offerte gegenereerd wordt, een Word-bestand, dat met de ingevulde gegevens verstuurd wordt naar Dancedemo. Deze offerte is vrijwel af, maar kan nog aangepast worden. Binnen enkele minuten kan de offerte per fax, mail (als PDF-bestand) of per post naar de mogelijke opdrachtgever gestuurd worden.

Het systeem is zodanig ontworpen dat het eenvoudig aangepast kan worden voor andere organisaties. U kunt snel veel tijd en geld besparen! Neem contact op voor uw eigen offertesysteem.

Forum Verbinden en Vernieuwen

Voor Verbinden en Vernieuwen is er een interactief forum ontwikkeld. Op dit forum kunnen de bezoekers hun mening toelichten op een bepaalde stelling.
De bezoekers kunnen ook zelf een stelling aanvragen door een formulier in te vullen. Er wordt dan een mailtje gestuurd naar de beheerder, die dan kijkt of de stelling geschikt is. Alles is geautomatiseerd, dus er is weinig inspanning vereist van de beheerder.

Neem contact op voor uw eigen forum.

Poll Verbinden en Vernieuwen

Samen met het forum is er ook een poll-systeem ontwikkeld, een stem/opinie-instrument. Bij dit systeem kunnen de bezoekers hun mening geven over een stelling, maar hebben een beperkte keuze in de antwoorden die zij kunnen geven. Het systeem kan eenvoudig beheerd worden via een afgeschermd gedeelte van de website.

Neem contact op voor uw eigen poll-systeem.