Portfolio

Website Design
Hosting
IT Consultancy
Programming
Graphic Design

Portfolio IT Consultancy

Kramer IT geef onder andere advies over de Integratie van Internet in de bedrijfsvoering. Wij gaan daarbij uit van 'inside-out'-denken en kijken door de bril van de bezoeker. U kunt bij ons terecht voor Pakketselectie, Informatieanalyse, Database-analyse, communicatieadvies, maar ook voor advies over de ontwikkeling van specifieke producten voor uw bedrijfsvoering. Wat dacht u van een offertesysteem, urenregistratie, bestelformulieren, forums of opinie-instrumenten?

Enkele voorbeelden:

Pakketselectie ZorgOnderzoek Nederland

ZorgOnderzoek Nederland (ZON) heeft een uitgebreide website. Het onderhoud vergt veel menselijke inspanning. Kramer IT heeft een bijdrage geleverd aan de selectie van een Content Management Tool (CMT) om zo de website beheersbaar te houden, de inspanning minimaal te houden en de taken goed te verdelen.

Verbinden en Vernieuwen

Verbinden en Vernieuwen is een programma van Zorg Onderzoek Nederland. De website voor dit programma biedt de bezoeker algemene informatie en betrokken mensen kunnen op een afgeschermd gedeelte gedetailleerdere informatie krijgen. Daarnaast kent de website vele interactieve elementen, zoals een publicatie-bestelsysteem, forums en stemmogelijkheden.

Kramer IT heeft geadviseerd welke faciliteiten het gestelde doel van interactiviteit mogelijk maakten.