IT Consultancy

IT Consultancy
Portfolio
Contact

IT Consultancy

Kramer IT Consultancy is gespecialiseerd in het adviseren van klanten over de best mogelijke oplossing om Internet te integreren in hun bedrijfsvoering.

IT Consultancy is niet alleen bedoeld voor bedrijven die geen weet hebben van wat de mogelijkheden zijn van Internet en wat voor voordelen Internet heeft voor hun situatie, maar ook voor de organisatie die zich al sterk geprofileerd heeft en nu op zoek is naar verbetering. Daarbij is gebalanceerde aandacht voor de technieken, zoals Intranet, Extranet en databases en voor uw organisatie, de medewerkers en cliŽnten.

Kramer IT weet zich in te leven in de opdrachtgever en geeft daarom advies dat specifiek is afgestemd op de branche waarin de organisatie die geadviseerd wordt zich bevindt.

IT Consultancy beperkt zich niet alleen tot het geven van advies over de mogelijkheden en voordelen van Internet, maar ook tot het adviseren over hoe Internet het beste gebruikt kan worden om de doelstellingen van het bedrijf mede te realiseren via Internet. Doordat de mogelijkheden van Internet vrijwel onbeperkt zijn en wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen, is Kramer IT een goede partner om zaken mee te doen.

Kramer IT staat voor helderheid en wil graag de mogelijkheden en voordelen van Internet benadrukken, maar ook de onmogelijkheden zichtbaar maken, om zo meer bewustzijn en duidelijkheid bij uw 'Internet presence' te geven. Wij nemen uw vraagtekens bij Internet graag weg.

Bekijk onze portfolio of neem contact met ons op.